دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

روسیه اتهامات شماری از ملوانان اوکراینی را اعلام کرد

اتهام نهایی درخصوص 13 نفر از 24 ملوان اوکراینی که سال گذشته به‌طور غیرقانونی از مرز روسیه عبور کردند به آن‌ها اطلاع داده شد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۳ - ۱۲ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 03
کد خبر: ۱۵۲۹۹

به گزارش راهبرد معاصر ، روسیه اتهام نهایی علیه ۱۳ ملوان اوکراینی را که به‌عنوان اسیر جنگی دستگیر شده‌اند، اعلام کرد.

به نوشته خبرگزاری «یو.ای وایر»، «نیکولای پولوزوف» وکیل روسی روز چهارشنبه اعلام کرد امروز پرونده تحقیقی چهار زندانی دیگر مورد بررسی قرار گرفت.

پولوزوف در حساب شخصی «فیسبوک» خود نوشت، اتهامات نهایی علیه ۱۳ ملوان در پرونده آ‌ن‌ها درج شده و فردا روند این دادگاه‌ها برای بقیه دستگیرشدگان برگزار می‌شود.

تحقیقات «سرویس امنیتی روسیه» (FBS) جهت طرح اتهام علیه این ملوانان بازداشتی که به‌صورت غیرقانونی از مرز عبور کرده بودند، با توجه به بخشی از قانون جزائی این کشور آغاز شده است. این رویه تا ۹ جولای (۱۸ تیر) ادامه دارد و در نهایت همه ملوان‌ها و تیم‌های وکلای مدافع آن‌ها از جزئیات موارد اتهام آن‌ها مطلع می‌شوند.

FBS در خصوص محل نگه‌داری قایق‌های ضبط‌شده و اتهامات نهایی علیه ملوان‌ها بیانیه‌ رسمی اعلام نکرده است.

 

سه کشتی نیروی دریایی اوکراین، ۲۵ نوامبر ۲۰۱۸ با عبور از مرز دریایی روسیه وارد آب‌های منطقه‌ای روسیه شده و بدون توجه به هشدارهای نیروهای امنیتی روسیه به مسیر خود ادامه دادند، که در ادامه نیروهای روس مجبور به استفاده از سلاح‌ برای متوقف کردن این کشتی‌ها شدند. در تبادل آتش صورت گرفته سه نفر از نیروهای اوکراین اندکی زخمی می‌شوند.

در مجموع ۲۴ ملوان اوکراینی طی این درگیری دستگیر شدند.

منبع : فارس

ارسال نظر